Ai mega cota la goluri pe Sportingbet

Ai mega cota la goluri pe Sportingbet
Unibet_468x60

Sprotingbet este prima casa de pariuri online ce da startul promotiilor pe patridele din campionatul mostru dupa ce a trecut o etapa din stagiile preliminare de calificare ale nationalelor la un turneu final. Prima mega cota oferita de Sportingbet este la partia dintre CFR Cluj si FCSB unde avem incedibila cota de 50 daca se marcheaza peste 2.5 goluri in meci.

Aceasta promotie este valabila pana la ora inceperii partidei si se adreseaza pariorilor care inca nu au deschis un cont de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri online. In opinia noastra merita efortul sa va deschideti un cont si doar cu o miza de 4 ron sau 1 euro sa castigati de 50 de ori mai mult.

Contul pe Sportingbet il puteti deschide in doar cateva minute. Imediat dupa deschidere este bine sa va faceti verificarea identitatii, iar apoi sa efectuati prima depunere in cont. Pentru ca la aceasta promotie miza este mai mica decat depunerea minima de 10 euro, atunci aceasta din urma va fi echivalentul primei depuneri.

Odata ce contul este verificat si depuenerea efectuata, nu va ramane decat sa mergeti in oferta la piata de goluri si sa plasati pariul la cota normala. Daca pariul astfel plasat este castigator, castigul pe cota normala va fi in bani reali, iar diferenta pana la cota de 50 in bani bonus ce se vor supune conditiilor de rulaj pentru a se transforma in cash.

Related posts

Unibet_468x60