Bani bonus de la echipa favorita cu Betfair

Bani bonus de la echipa favorita cu Betfair
Unibet_468x60

Iata ca Betfair a pregatit o super promotie ce se adreseaza tuturor pariorilor, indiferent ca detin sau nu cont de pariuri sportive la ei. Promtia ofera bani bonus de fiecare data cand echipa favorita castiga la doua goluri diferenta.

Fiind o promotie cu bataie lunga fiecare participant va trebuii sa isi alega o echipa din campionatele mentionate in regulamentul de participare al promotiei si sa o aleaga drept castigatoare a campionatului. Odata ce s-a ales echipa favorita va trebuii pariat pe ea o suma ce este recomandata tot in regulamentul promotiei, iar pariul va fi de genul “castigator campionat in sezonul 2018-2019”. Va trebuii sa ai grija ca pariul plasat de tine sa fie eligibil conform cerinelor de validare din regulament, in principal miza si tipul de pariu cuprins in promotie.

Odata ce pariul tau a fost validat va trebuii doar sa urmaresti echipa aleasa si sa vezi cand castiga la o diferenta de doua goluri. De fiecare data cand se va intampla acest lucru pe parcursul intregului sezon, vei primii din partea Betfair cate un pariu bonus in valoare de 10 ron. Pariul bonus se va putea utiliza cu respectarea termenilor si conditiilor promotiei dar si a celor de uz general ce se regasesc integral pe Betfair.

Related posts

Unibet_468x60