Barcelona si Levante te invita la o cota de 40 pe Betfair

Unibet_468x60

Cupa Regelui in Spania ne ofera cele mai tari cote. Vrei sa te convingi, te invitam pe Betfair sa te coningi. In seara aceasta poti beneficia de o cota de 40 daca invinge Barcelona pe Levante. Pare incredibil, dar la deschiderea unui cont pe Betfair si un pariu pe victoria catalanilor, vei beneficia de cota mai sus mentionata.

Deschiderea contului se poate face in doar cateva minute. Completati formularul de inregistrare unde trebuie sa mentionati codul promotiei ce se regaseste pe pagina acestui articol. Apoi veti primii un link de activare a contului pe adresa de mail si il accesati pentru a va putea autentifica in cont. Urmatorul pas este sa alegi o modalitate de depunere si sa efectuezi prima depunere. La depunere va trebuii sa ai in vedere suma minina ce trebuie depusa si miza care este acceptata pe pariul cu cota de 40. Pana primiti banii in cont este bine sa demarati si procedeul de verificare a contlui pentru a beneficia de toate functionalitatile acestuia.

Odata trecute aceste etape este bine sa plasati pariul pe victoria Barcelonei si sa asteptati desfasurarea partidei pentru a vedea daca sunteti castigator. Castigul va fi transferat in balanta bonus in cazul validarii unui rezultat corect.

Related posts

Unibet_468x60