Betano iti spune cine va fi antrenorul diavolilor rosii

Betano iti spune cine va fi antrenorul diavolilor rosii
Unibet_468x60

Cand se schimba antrenorii unor echipe de top este mare agitatie in ofertele caselor de pariuri. Chiar daca este un tip de pariu special si destul de vechi ca aparitie, cotarea aducerii unui anume antrenor a devenit la moda. In prezent cele mai decente cote pentru cine va fi noul antrenor al diavolilor rosii are cote decente pe Betano.

Pariorii care sunt interesati sa parieze pe un asemenea tip de pariu sunt invitati de Betano cu aceasta ocazie sa plaseze un pariu pe cine cred ei ca are toate sansele sa intre in gratiile conducerii clubului din Manchester si sa preia sefia pe banca tehnica.

Aceasta promotie va fi valabila pe Betano atata timp ca nu se va anunta oficial de catre club cine va fi noul antrenor. Antrenorii intermediari nu vor fi luati in calcul. Orice pariu plasat dupa anuntul oficial va fi considerat nul. In privinta posibilitatii de participare la aceasta promotie va spunem ca este deschisa oricarui parior, asta insemnand ca pot paria toti detinatorii de cont Betano, cat si cei care isi deschid cont cu aceasta ocazie. In privinta mizelor ce se pot paria pe un astfel de eveniment antepost, va putem spune ca este specificata in regulametul de participare.

Related posts

Unibet_468x60