Betano te duce spre finalele Australian Open

Betano te duce spre finalele Australian Open
Unibet_468x60

Finalele Australina Open sunt in acest final de saptamana. In acest sens Betano va ofera o super promotie prin care sa obtineti un castig foarte usor cu un pariu single de tip solist plasat pe live dupa inceperea meciului pe care il vizati.

Promotia este valabila pana la momentul inceperii celor doua finale, cea feminina de sambata si cea masculina de duminica. Ambele finale vor beneficia de aceasta promotie. Mai exact promotia consta in plasarea unui pariu cu miza de 40 lei pe o piata la alegere de la cele doua partide imediat dupa inceperea acestora. Trebuie sa aveti in vedere ca pariul sa fie unic si sa nu efectuati alt pariu in contra cu acesta, deoarece promotia de pe contul vostru de va anula.

In cazul unui pariu plasat si castigator veti benefica de un full bet in valoare de 20 lei si de 10 rotiri gratuite la un joc de slots mentionat in regulamentul promotiei. In materie de participanti la aceasta promotie, va informam ca portile sunt deschise tuturor pariorilor, inclusiv celor care isi deschid un cont pe Betano cu aceasta ocazie.

Full bet-ul va fi la dispozitia voastra in cont sa-l pariati pe cote de minim 1.50 pentru a putea retrage eventualele castiguri provenite din acesta.

Related posts

Unibet_468x60