Betfair este prezenta la un nou duel din Liga I

Betfair este prezenta la un nou duel din Liga I
Unibet_468x60

Din nou Betfair este prezenta cu o mega cota, de data aceasta la partida de Liga I dintre Nasu si Finu, un duel care a devenit un nou derbi romanesc ce va fi o vreme consemnat de multa lume din sport si pariuri sportive.

Asadar Betfair ofera o cota de 35 ca FCSB sa castige in fata celor de la Viitoru in aceasta etapa de Liga I. De aceasta cota poti beneficia daca nu ai inca deschis un cont de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri online. Vrei sa te convingi de cota aceasta, trebuie doar sa intrii la pe Betfair si sa te inregistrezi folosind codul promotional ZFBNFK. Codul are rolul de a activa cota de 35 in ofera de pe contul tau. De acest lucru te poti convinge navigand pana la partida din promotie chiar dupa deschiderea contului.

Pana la plasarea pariului va trebuii sa efectuezi si o prima depunere din a carei valoare sa asiguri si miza maxima ce se poate paria pe aceasta super cota. Abia apoi poti plasa pariul cu atentie ca sa fie validat. Daca alegi sa pariezi mai mult decat miza recomandata, ce este in plus va fi calculta la castig pe cota normala la aceasta partida din promotiei. Detaliile profunde le gasiti in regulamanetul de participare si este recomandat sa le studiati pentru a fi siguri de ceea ce urmeaza sa faceti.

Related posts

Unibet_468x60