Betfair iti da o cota de 35 la victoria Realului

Betfair iti da o cota de 35 la victoria Realului
Unibet_468x60

Te gandesti cum sa pariezi o suma buna pe o cota mare si care iti poate aduce un castig generos fara prea multe batai de cap. Nu mai sta pe ganduri si deschide un cont de pariuri sportive pe Betfair unde ai o cota de 35 la victoria Realului.

Acum cred ca iti dai seama ca Real este o echipe cu renume la nivelul competitiilor intercluburi si sansele sa nu obtina victoria pe teren propriu sunt cam minime. Cu alte cuvinte merita un efort sa pariezi pe victoria lor si sa ai parte de un castig atat de usor. ZFBNFR este codul de care ai nevoie pe formularul de inregistrare sa poti primii o cota de 35 daca Real va invinge pe AS Roma pe propriul teren.

Daca te-ai hotarat si ai deschis contul, trebuie sa faci o depunere in cont cu o suma minima ce iti asigura si miza recomandata de promotie. In cazul de fata poti efectua depunerea minima necesara pe Betfair deoarece miza pe care o poti paria pe cota de 35 este de maxim 5 ron.

Plaseaza 5 ron pe victoria Realului si in caz de victorie miza o vei primii cash, iar diferenta in balanta bonus de unde banii vor fi reali pe masura ce indeplinesti conditiile de rulaj.

Related posts

Unibet_468x60