Betfair ne ofera o cota de 50 pe Liga I

Betfair ne ofera o cota de 50 pe Liga I
Unibet_468x60

Pote nu va plac cote de 35 pe Barcelona oferite de Betfair. Atunci va invitam sa prindeti o cota de 50 oferita tot de Betfair la partida din Liga I unde le avem protagoniste pe FSCB si Hermanstadd. De ce va spunem sa asteptati sa alegeti aceasta promotie este pentru simplul fapt ca promotiile pentru cote marite se acorda doar o singura data pe cont pe parior. Adica trebuie sa optati din start pentru care promotie de cota marita va deschideti contul, en putand fii admise doua simultan. In aceasta situatie fiecare dintre voi alege ce crede mai bine, sau altfel spus care crede ca va fi cota cea castigatoare.

Suntem convinsi ca fiecare ca alege ce crede de cuvinta mai bine, dar noi va spunem ca daca va deschideti cont pentru cota de 50 oferita la victoria FCSB va trebuii sa completati pe formularul de inregistrare codul promotional ZFBNFW, cod ce are rol de activare a cotei de 50 in oferta Betfair de pe contul vostru.

Dupa deschiderea contului, va urma efectuarea depunerii si apoi plasarea pariului pe piata cu rezultat final. odata finalizat acest proces nu va ramane decat sa stati relaxati si sa asteptati desfasurarea confruntarii si cu noroc incasarea castigului pe cota de 50.

Related posts

Unibet_468x60