Betfair te ateapta cu o cota de 35 la Barcelona

Betfair te ateapta cu o cota de 35 la Barcelona
Unibet_468x60

Din nou Betfair este alaturi de pariori cu supercote la echipele favorite. De data aceasta este randul Barcelonei sa primeasca o supercota din partea acestei case de pariuri online. Asadar, victoiria Barcelonei este rasplatita de Betfair cu o cota de 35 in partida impotriva celor de la Leganes.

Supercota este valabila pana la ora inceperii partidei si se adreseaza pariorilor care inca nu detin un cont de pariuri sportive la Betfair. Contul se poate deschide in doar cateva minute si sunteti gata sa primiti cota de 35. Pe formularul de inregistrare va trebuii sa mentionati codul promotional ZFBNFU pentru a beneficia de promotie. Va urma apoi sa efectuati prima depunere in cont pentru a avea fonduri suficiente sa plasati pariul pe victoria Barcelonei.

In ceea ce priveste plasarea pariului in mod efectiv va trebuii sa va documentati din regulamentul de participare la promotie pentru a nu avea probleme cu validarea acestuia. Dupa ce te-ai documentat suficient si nu mai ai dubii in privinta a ceea ce trebuie sa faci, poti merge sa plasezi pariul cu miza maxima admisa, iar apoi sa astepti desfasurarea partidei. In cazul unui pariu castigator, miza va fi returnata cash in cont, iar restul de castig sub forma de bonus.

Related posts

Unibet_468x60