Castiga cu predictorul de scoruri corecte la Unibet

Castiga cu predictorul de scoruri corecte la Unibet
Unibet_468x60

Arata ca te pricepi la scoruri corecte. Dovedeste ca esti predictorul a 4 scoruri corecte din prima etapa a grupelor Champions League si Unibet te premiaza cu 250.000 ron. Gandete-te ca o asemena ocazie este rarisima in lumea pariurilor sportive deoarece spre deosebire de alte promotii poti juca gratis la aceasta. Trebuie doar sa iti deschizi cont pe Unibet, ne fiind necesara nicio depunere. Doar apasa pe butonul galben “JOAC ACUM” si tu poti fi predictorul celor 4 scoruri corete de care ai nevoie pentru marele premiu.

In aceasta promotie, fiind si una gratis, cu siguranta nu vei simtii lipsa concurentilor asa ca e bine sa te pui in garda si sa dai tot ce ai mai bun in materie de scoruri corecte. La final se va intocmii si un clasament pe baza punctelor acumulate de tine si de ceilalti din competitie. Chair daca nu se gaseste predictorul, vor fi premii in valoare de 50.000 ron ce se vor impartii intre participanti in baza unei grile de premiere ce este disponibila in regulamentul de participare la promotie.

Foarte important pentru a-ti creste sansele de castig este sa te incrii cat mai devere in competitie si sa prezici scorul corect la cat mai multe dintre partidele primei etape din faza grupelor.

Related posts

Unibet_468x60