Castiga de 10 ori la derby-ul playoff-ului

Castiga de 10 ori la derby-ul playoff-ului
Unibet_468x60

Liga 1 a intrat in partea meciurilor din playoff si playout. Aici se joaca pentru locurile de cupe europene, dar si pentru salvarea de la retrogradare. In aceasta faza a sezonului regulat de fotbal, mizele partidelor ce se disputa sunt din ce in ce mai mari, iar rezultatele surpriza din ce in ce mai multe. Tot aici avem parte si de adevarate derby-uri in care se pot stabilii chair ierarhii finale ale echipelor care vor ocupa locurile de cupe europene sau care vor fi sigur retrogradate.

Netbet a pregatit un castig de 10 ori mai mare pentru clientii noi ce vor paria la primul derby ce a aparut in playoff. Acesta se va disputa pe 18 martie intre CFR si FSC, doua echipe care vor sa merga in Champions League din sezonul viitor. Daca doriti sa va inregistrati pe Netbet pentru aceasta confruntare cu cota de 10 la victoria echipei oaspete, va trebuii sa aveti in vedere pe formular de inregistrare, mentionarea codului promo “FCSB”. Codul are rolul de a activa o cota de 10 la un pariu pre-meci sau live la partida in cauza.

Foarte improtant este faptul ca indiferent de rezultatul partidei si al pariului plasat de voi veti primii de doua ori miza inapoi.

Related posts

Unibet_468x60