Cea mai eficienta strategie pe handicap asiatic

Cea mai eficienta strategie pe handicap asiatic
Unibet_468x60

Imi place foarte mult Asian Handicapping. Handicapul asiatic care pariaza pe pariurile pe fotbal este o optiune populara, deoarece ofera o mare acoperire, deoarece orice meci care produce un rezultat handicap (de exemplu, o echipa de -1 castigatoare de un singur gol) produce de fapt o lovitura. Aceasta impingere inseamna ca orice rezultat al handicapului tras va restitui miza initiala. Deoarece aceasta acoperire este acolo, atunci inseamna ca merita sa profitati de ea in opinia mea.

Una dintre strategiile de baza pentru Handicap asiatic pe care trebuie sa le privesti este marja castigatoare a echipelor. Rezultatul general al acestui lucru este ca sistemul handicapi face dificila chiar si echipele bune sa depaseasca un handicap asiatic -1. Exista numerosi factori in acest sens, unul dintre ele fiind, in general, atunci cand echipele au un gol in sus, atunci exista o anumita cantitate de consolidare care se intampla de un manager pentru a proteja acel plumb. Daca o echipa deschide scorul in minutul 70 dintr-un meci, probabilitatea este ca vor fi mai defensive, opozitia mai agresiva. Deci, impingerea limitelor dvs. dincolo de un handicap -1 din Asia incepe sa acumuleze un risc mult mai mare.

Dar impingerea barcii afara este locul unde tot profitul este in sistem, nu? Absolut, dar numai atunci cand se uita la cautarea echipelor preferate pentru a depasi un handicap negativ, deci in termeni de procente, esti mai bine sa joci pentru profit mic.

Sa echilibrati mai intai cotele castig / pierdere / castig inainte de a privi chiar la piata handicapurilor asiatice.

Oricum, echipele care tranzactioneaza intre 1.7 si 2.2 in cotele Win / Loss / Draw sunt o valoare superba intr-un Handicap asiatic +1

Echipele de tranzactionare de la 1.5 la 1.7 sunt cea mai buna valoare intr-un handicap -1 din Asia

Una dintre cele mai bune sfaturi pentru pariurile cu Handicap asiatic este sa te ghidezi la preturile de pariuri, nu te vor orienta prea mult in legatura cu rezultatul asteptat. Utilizati si statisticile pentru a crea copii de rezerva ale optiunilor dvs., in special mediile de punctaj pentru o echipa acasa si in deplasare. Arsenal, de exemplu, in acest sezon au marcat in medie 2,12 goluri si au primit 0,82 acasa. Chelsea a inregistrat o medie de 2,06 si a acceptat 1,25 acasa. Deci, dati seama de diferenta de acolo, si puteti vedea o tendinta clara si o imagine a locului in care provin dintr-o marja de obiectiv prin analizarea acestor statistici.

Nu va fie frica sa va sprijiniti pe cei care se afla in pietele pozitive. Sprijinirea unei echipe subdezvoltate, in special departe de casa la un +1, poate aduce profituri mici in decursul unui sezon.

Related posts

Unibet_468x60