Cheia succesului la pariurile pe tenis

Unibet_468x60

Pariurile valoroae, asa cum am mentionat intr-un articol anterior, se limiteaza la perceptiile dvs. privind un anumit rezultat. Cum iti dai seama de propria ta probabilitate ca un jucator sa castige un meci, se bazeaza pe studierea statisticilor. Exista cateva puncte cheie cu pariurile pe care va trebui sa le priviti, dincolo de forma curenta directa, care este adesea folosita ca un frumos etalon in meciuri stranse.

Fata-n fata: Acesta este un loc important pentru a incepe, pentru ca daca jucatorul A are o mare sansa castigatoare de a trece peste Jucatorul B sau chiar daca tocmai a inceput turnul in intalnirile recente, atunci puteti masura ceva din asta. Daca, de exemplu, jucatorul A se afla intr-o serii de meciuri cu castiguri calde, dar forma lui cap de cap in fata jucatorului B, pierzandu-le in ultimele cinci intalniri, ar putea fi valoroasa sa se opuna jucatorului A chiar daca au fost favorite pentru meciul pe baza formei curente.

Suprafata: Aceasta se duce pe inregistrarile Head to Head. Altceva care ar trebui sa se uite atunci va fi suprafata pe care se joaca meciul. Du-te inapoi si uita-te la cap la cap si a vedea intalnirile anterioare specifice, care au fost jucate pe suprafata actuala. Sa spunem doar iarba, de exemplu. Daca jucatorul A a pierdut ultimele cinci meciuri impotriva jucatorului B, dar a fost jucatorul A care a castigat toate intalnirile anterioare pe iarba, atunci trebuie sa tineti cont de acest lucru daca meciul curent este pe gaz.

Anumiti jucatori doar se dezvolta pe diferite suprafete. Gandeste-l pe Rafael Nadal pe zgura, unde este liderul tuturor timpurilor in titlurile Open. Dar recordul sau de succes pe iarba comparativ la Wimbledon este destul de slab. Care este diferenta dintre suprafete? Curtile de argila joaca cel mai incet, cu un salt mai inalt, in timp ce curtile de iarba sunt cele mai rapide si se potrivesc cu jucatorii cu lovituri mari. Terenurile grele sunt undeva intre ele, dar cu un salt mai consistent decat iarba.

Statisticile de presiune: Daca un joc se uita strans (si acest lucru este valabil si pentru pariurile live in joc pe tenis) este de a evalua punctele convertite in situatii de presiune. Cei mai notabili aici sunt al doilea procent de victorie servi si cel de-al doilea servesc procentul de intoarcere. Aruncati o privire la acestea si veti vedea cum un jucator este capabil sa raspunda atunci cand serviciul lor este sub presiune si cat de mult este capabil sa aplice presiunea asupra celei de-a doua serii de jucatori opusi (cheia pentru ruperea jocurilor). Conducatorul de la care veti privi in mod direct si statisticile referitoare la breakpoint, cele convertite si cele salvate. Acest lucru va picta o imagine destul de clara a jucatorilor care au mai multe sanse de a veni prin situatii stricte. Acestea sunt principalele statistici ale presiunii in tenis.

Conversia la primul set: Acesta este un stat pe care-l plac si acesta este modul in care un jucator continua sa castige un meci dupa ce a castigat primul set. Puteti sa rasuciti acest lucru si sa vedeti cat de des castiga / pierde un jucator dupa ce a pierdut primul set. Acestea sunt statistici importante si trebuie sa va amintiti ca exista diferite stiluri de jucatori. Sunt cei care sunt fericiti sa joace un joc defensiv de lunga durata, in timp ce exista si cei care sunt incepatori rapizi, dar pot ramane fara abur. Nu uitati starea de prejudiciu foarte importanta a jucatorilor, precum si inaintea meciurilor dvs. de tenis.

Practic, la sfarsitul zilei, nu putem sublinia suficient importanta statisticilor atunci cand vine vorba de a gasi Pariuri de valoare pentru tenis. Uita-te la statisticile-cheie, dar nu-i tratezi ca fiind piatra. Gaseste-te si gaseste statisticile care functioneaza pentru sistemul tau de pariuri, apoi pe cele pe care le gasesti si care te ajuta sa beneficiezi la maximum de Pariurile de valoare pentru tenis.

Related posts

Unibet_468x60