Cinci reguli de baza pentru pariurile pe goluri

Unibet_468x60

Golurile sunt tot ceea ce face fotbalul. Unele echipe marcheaza o multime de goluri, unele echipe nu marcheaza foarte des. Dar un lucru este sigur, si ca ambele echipe in orice meci de fotbal vor avea sanse sa inscrie. Prin urmare, popularitatea continua a pietei de pariuri pentru ambele echipe marcheaza (BTTS).

Sunteti, literalmente, cautati jocuri in care credeti ca ambele echipe vor inscrie – nu conteaza cat de multe, atata timp cat pungi cel putin cate unul.

Acum, ca si in cazul tuturor tipurilor de pariuri pe fotbal, aveti doua optiuni: puteti avea o presupunere si speram ca veti fi norocosi prin adaugarea aleatorie a potrivirilor la cuponul dvs. sau – si acesta este, fireste, ruta pe care o preferam – puteti sa o faceti dvs. de due diligence, stai jos si sa studieze ghiduri de formular si tabele liga, si pariu inteligent. Aceasta ultima filozofie tinde sa obtina cele mai mari recompense.

Pur si simplu, este o modalitate excelenta de a castiga cu acumulatori multi-picior. Am fost toti toti: au ales sase echipe pentru a-si castiga meciurile si au urmarit in mod groaznic, deoarece una dintre selectiile noastre acorda un egalizator de ultim moment.

Si lucrurile minunate despre Ambele echipe inscrise sunt ca rezultatul final nu are sens prea mare pentru noi: pur si simplu dorim ca ambele echipe sa gaseasca plasa. Fie ca este in minutul 1 sau in 91, este bine.

Orice echipa poate inscrie impotriva altei: deflectia bizara, lumea lumii de 30 de metri in coltul de sus, rutina invechita a mingii lungi … toate echipele de fotbal de pe aceasta planeta au propriul lor mod unic de a marca, de aici si popularitatea BTTS!

Pur si simplu pune … .Exista! Cotele de pe fiecare joc tind sa se situeze in general de la 8/11 la 23/20 (plus alte exemple mai extreme in circumstante unice), astfel ca o suma de 5 £ poate reveni cu usurinta la 25 de plus.

Concluzia este ca preturile de pe aceasta piata sunt, de obicei, foarte placute si necesita doar o inaltime sau un acumulator de patru picioare sau mai mult pentru a vedea profitul real.

Acum trebuie doar sa gasiti acele echipe care vor aduce acasa slanina! Iata cinci reguli de aur:

Regula 1 – Faceti-va temele

Regula 2 – Verificati clasamentul Ligii

Regula 3 – Verificati confruntarile fata in fata

Regula 4 – Verificati forma de moment

Regula 5 – Urmariti jucatorii care marcheaza de

Related posts

Unibet_468x60