Cote de 50 si 60 la un singur meci pe Betfair

Cote de 50 si 60 la un singur meci pe Betfair
Unibet_468x60

Un singur meci si doua cote fabuloase oferite de Betfair. Vrei sa incepi tare o noua aventura la pariuri sportive, daca nu ai cont de pariuri pe Betfair, acum e momentul sa prinzi doua cote bomba de 50 si respectiv 60. Cotele sunt oferite la confruntarea demna de o finala Champions League, ce se va disputa in prima etapa din faza grupelor intre Liverpool si PSG. Un debut mai bun de atat nici ca se poate la o casa de pariuri online.

Daca stam bine sa ne gandim unde mai gasim o asemenea promotie care este chiar mai convenabila decat un pachet de bun venit. Iti deschizi cont pe Betfair prin intermediul promotiei si cu doar o miza de 5 ron poti castiga 250 ron sau chiar 300 ron, in functie de cine va castiga aceasta confruntare. Cand deschizi contul sa nu uiti de codul promotional ZFBNFQ care iti activeaza in oferta cele doua super cote de 50 si 60, la alegere la victoria gazdelor sau a oaspetilor.

Efortul tau pe nou cont de Betfair pentru un castig bun este minim deoarece trebuie sa mizezi doar 5 ron din prima depunere si poate fi in avantajul tau daca nu iti permiti sa depui pentru pachetul de bun venit. Asa cu o depunere minima de 40 ron ai asigurat poate un castig de pana la 300 ron.

Related posts

Unibet_468x60