Cu sportingbet ai o cota de 10 la nationala

Cu sportingbet ai o cota de 10 la nationala
Unibet_468x60

Sportingbet este o casa de pariuri foarte generoasa cu noii veniti pe site. Tot este perioada incare nationalele isi desfasoara partide intr-o competitie oficiala, pariorii ce-si deschid un cont nou pe Sportingbet, beneficiaza de o cota de 10 oferita la un pariu pe goluri plasat la partida nationalei.

Cota de 10 se ofera pe optiunea de pariere ca nationala noastra sa marceheze minim un gol in partida cu sarbii ce urmeaza sa se desfasoare zilele acestea. Pentru a prinde aceasta cota este necesar sa va deschideti cont nou la Sportingbet. In cazul in care aveti, aceasta promotie nu este valabila pe contul vostru.

Prima etapa contsa in completarea formlarului de inregistrare folosind minim de date personale. Dupa deschiderea contului trebuie sa efectuati o prima depunere in cont, cel putin egala cu miza maxima recomandata in promotia la care ne referim. In paralel cu depunerea puteti da drumul procesului de verificare a indentitatii, un proces foarte important deoarece odata finalizat veti putea beneficia de toate functionalitatile contului nou deschis.

Umreaza sa plasati pariul pe nationala noastra sa inscrie minim un gol. Miza trebuie sa fie maxim cea recomandata in regulamet, doarece mizele mai mari nu vor fi luate in considerare la castigul obtinut din cota marita.

Related posts

Unibet_468x60