Cum ar fi sa pariezi orice la cota de 10

Cum ar fi sa pariezi orice la cota de 10
Unibet_468x60

Daca citesti titlul acestui articol s-ar putea sa ti se para ca nu avem nimic de-a face cu aceasta treaba, dar noi iti spunem sa ne crezi pe cuvant deoarce la partida nationalei in fata nationalei suedeze poti paria pe orice si ai cota de 10 din partea Netbet. In plus miza este una buna ce se accepta pe orice pariu la aceasta confruntare.

Ar trebuii sa stii de la bun inceput ca este o promotie ce se adreseaza doar pariorilor care inca nu au cont pe Netbet si isi deschid unul cu aceasta ocazie. Doritorii trebuie sa mentioneze codul promotional “COTA 10” pe formularul de inregistrare pentru a se activa promotia. Apoi vor trebuii sa efectueze o depunere in concordanta cu miza ce se poate plasa si totodata sa demareze procedeul de verificare al indentiatii pentru a beneficia in cel mai scurt timp de toate functionalitatile contului.

Odata trecuti de acesti pasi, jucatorii noi pot merge la partida si plasa orice pariu dorect pentru ca li se va acorda o cota de 10. Trebuie sa fie atenti ca doar un singur pariu pe aceasta partida intra in calcul la promotie. Cea mai buna parte a promotiei este ca indiferent de pariul plasat vor avea de castigat din partea Netbet.

Related posts

Unibet_468x60