Cum sa folosesti statisticile la pariurile pauza/final

Cum sa folosesti statisticile la pariurile pauza/final
Unibet_468x60

Inca de la aparitia sa in oferta caselor de pariuri optiunea de pariere pauza/final a starnit atentia multor jucatori ai jocurilor de noroc. Practic aceasta optiune se traduce prin intuirea concomitent a rezultatului unei partide atat la pauza, cat si la final. Prima data optiunea a fost introdusa la fotbal, dar ulterior, datorita succesului avut a aparut si la discipline precum baschet, hochei sau alte sporturi cu mai mult de o singura repriza.

Este evident ca acest tip de pariu nu este usor de intuit chiar daca selectam o partida cu o favorita clara unde ar fi logic ca reultatul pauza/final sa fie in aceiasi directie, al echipei favorite si implicit sa primiti o cota mai mare decat la victoria in timp regulamentar. De multe ori s-a dovedit ca si in cele mai clare situatii poate fi un rezultat de egalitate la pauza si apoi abia la final sa se impuna echipa favorita, daca poate. Cu toate ca este un tip de pariu, nu usor de prins, exista si pariori care reusesc sa prinda astfel de pariuri si nu de putine ori cel din categoria cel mai greu de intuit, una din echipe conduce la pauza, iar cealalta castiga meciul la final.

De multe ori ghicirea unui astfel de pronostic tine de noroc, dar noi credem ca ne putem ajuta de statistica sa putem intuii un asemenea rezultat. Folosirea statisticii precum si a paginilor web care ofera un rezumat al partidelor incheiate cu un astfel de rezultat va poate fi de folos in selectarea unor pariuri de tip pauza final care pot fi castigatoare. Trebuie urmarit cu atentie si echipele care fac intre ele sezon de sezon astfel de rezultate intre ele, aici fiind o paine de mancat si un castig de obtinut. Tot de statistici va puteti folosii sa gasiti cel putin o echipa pe care sa pariati cu miza progresiva pana cand va iese un rezultat de tip pauza/final.

Related posts

Unibet_468x60