Cum sa pariezi impotriva seriilor castigatoare

Unibet_468x60

Seriiloe castigatoare nu dureaza pentru totdeauna. E o certitudine. In sezonul englezesc de top 2017/18, am vazut o victorie surprinzator de ciudata si epica la Manchester City, care a avut un parcurs de 18 victorii consecutive intre 26 august si 27 decembrie. Era importanta si, uneori, stralucita, dar sa incheiat. A fost o anomalie pentru ca de multe ori nu obtineti asa ceva.

Exista intotdeauna o tenta in ceea ce priveste pariurile pe fotbal pentru a ramane cu optiunea usoara atunci cand vedeti o echipa care a castigat cel putin patru jocuri consecutive. Te gandesti la binele tau ca au un impuls castigator mare in spatele lor si poate uneori sa innebuneasca probabilitatea reala de a-si castiga urmatorul meci. Sa spunem ca o echipa se afla pe o linie de patru meciuri castigatoare in Premier League.

Nici unul dintre acestea nu creste sansele de a castiga urmatorul meci. Este ca si cum ai rasturna o moneda si ai avea trei capete la rand. Urmatorul flip va fi inca o sansa completa de 50/50. Este important sa va amintiti. Jocurile individuale sunt jocuri individuale si daca urmatorul joc al echipei respective in secventa lor a fost eliminata de o pozitie de top, atunci va fi inca un joc dur pentru a castiga, pentru ca conteaza cat de mult este o runda castigatoare.

Unde este mai probabil ca seria castigatoare a echipei sa se incheie? Acasa sau in deplasare? Pentru urmatoarea sectiune, am vrut sa vedem daca este greu sa mentinem o sansa castigatoare in deplaare sau acasa. Desigur, acest lucru ar depinde de nivelul adversarei, dar este interesant sa te uiti la o tendinta.

Pentru fiecare dintre sezoanele analizate, ne uitam la cele opt echipe care au terminat de la al saptelea la al 14-lea in liga. Am luat cea mai lunga serie castigatoare a fiecarei echipe pe sezon si am constatat daca seria a fost sparta acasa sau in deplasare.

Asadar, speram ca sunt cateva indicii pentru a va ajuta. Este un lucru greu sa pastrezi constant pe echipa castigatoare si chiar si cele sase echipe de top au lupte cu asta uneori. Dar, cu castigul mediu castigator in jurul a doar trei jocuri, acest lucru ar putea sa va ofere un instrument la fata locului cand cineva este pe punctul de a-si sparge tiparele.

Related posts

Unibet_468x60