Cum sa pariezi pe cote valoaroase la tenis

Unibet_468x60

Tenisul este un sport interesant pentru a paria, deoarece, spre deosebire de pietele populare la meci de fotbal, exista doar doua rezultate pe un meci de tenis. Nu este posibila o egalitate in meciul de tenis pentru a arunca cheia in jocul pariului dvs. Deci, acesta este un avantaj al tenisului si alta este varietatea de meciuri. Exista o mare varietate de meciuri de tenis intr-o anumita zi, pe parcursul intregului an calendaristic, destul de mult.

Dar cu tenis, vine o problema, mai ales pentru pariorii care probabil ca nu au o cunoastere profunda a starii actuale a sportului. Veti observa in mod firesc marii jucatori intr-un anumit domeniu pentru un eveniment de tenis si toti acestia vor avea preturi puternice pe cele mai multe runde de actiune, pâna la punctul in care nu merita sa pariati. Bineinteles, acest lucru se va schimba daca semintele de sus se vor intâlni in meciurile semifinale sau ceva de genul asta.

Cea mai mare parte a meciurilor de tenis pe care le veti vedea, mai ales in primele runde de turnee, va vor oferi jucatori despre care probabil ca nu stiti prea multe. Gânditi-va la Premier League, aveti douazeci de echipe acolo si pentru adeptii obisnuiti, este destul de usor sa obtineti o imagine a bunului / celui rau / medie a unei echipe. Turneele de tenis incep cu câmpuri de 32, 64 sau chiar 128 de jucatori si nu exista nicio modalitate fezabila de a le cunoaste pe toti.

Acest lucru conduce la scenarii in care nu cunoasteti valoarea reala a cotelor pe jucatori, nu intre doi jucatori relativ necunoscuti. Dar aceasta este de fapt o situatie in care puteti incerca si cauta câteva pariuri de valoare pentru pariurile pe tenis.

Related posts

Unibet_468x60