Despre strategii de succes la pariuri sportive

Despre strategii de succes la pariuri sportive
Unibet_468x60

Pariurile de fotbal sunt in general realizate de doua tipuri de pariuri: cei care pariaza sa castige si cei care pariaza pentru distractie.

Oricare ar fi unul, obiectivul final este sa-ti bati biletul. Desi fotbalul este foarte imprevizibil (ceea ce face ca pariurile pe fotbal sa fie tot mai tentante), anumite linii directoare pot fi urmate pentru a creste sansele de a castiga.

Prima regula trebuie sa fie foarte clara si increzatoare in modul de pariere si pariere. Luati in considerare intotdeauna urmatoarele puncte inainte de a paria pe o echipa:

Forma echipei:

Verificati intotdeauna forma si performantele recente ale echipei. Daca este disponibil, cititi rapoartele meciurilor recente pentru a vedea daca echipa a fost ghiniona din cauza portarului de opozitie care a avut o zi minunata etc.

Inregistrari de domiciliu si de plecare:

Verificati statisticile la domiciliu si in deplasare. Unele echipe joaca mai bine pe teren propriu, unele joaca mai bine.

Cap la cap:

Verificati istoria dintre cele doua cluburi, deoarece in fotbal, mai des decat in ​​cele din urma, istoria se repeta in an dupa an.

Stirile echipei:

Asigurati-va ca verificati intotdeauna ranile si suspensiile. Ce jucatori lipsesc si cat de importante sunt acestea. Verificati inregistrarile jucatorilor care inlocuiesc jucatorii raniti.

Motivaţie:

Verificati motivarea echipei si cat de important este pentru ei sa castige jocul. Au nevoie intr-adevar de puncte, sunt interesati de cupa domestica si asa mai departe.

Programa:

Verificati daca echipa are un program strict si daca ar putea fi obosit. Fie ca ultimul joc pe care la jucat demoralizand sau daca urmatorul joc pe care il vor juca mai important decat cel actual.

Related posts

Unibet_468x60