Fortuna ofera cash back la partida clujenilor

Fortuna ofera cash back la partida clujenilor
Unibet_468x60

Echipa de pe Dealul Feleacului este pe cale de a obtine o victorie importanta in Europa League si de a face inca un pas important spre faza grupelor acestei competitii. Fortuna este alaturi de clujeni, dar si de pariori oferidu-le celor noi veniti un cash back de 100% din suma pariata la orice selectie ce indeplineste conditiile din regulamentul promotiei.

Prima conditie este deschiderea contului de pariuri pe Fortuna. Deschiderea se face prin completarea in doar cateva minute a formularului de inregistrare cu minimul de date personale. Apoi, daca totul este corect, va urma primirea pe mail a link-ului de activare a contului. Odata contul activat puteti trece la pasul doi din conditii si anume acela de verificare a identitatii pentru a putea benefica de toate functionalitatile contului proaspat deschis.

In faza a 3-a va trebuii sa efectuati o depunere cu suma minima necesara plasarii pariului pe optiunea de pairere ce va asigura cash back indiferent de rezultatul care va fi la finalul partidei comparativ cu pariul vostru. Daca aveti neclaritati va recomandam sa cititi ori de cate ori este necesar regulamentul promotiei pana reusiti sa va edificati cum trebuie sa plasati pariul pentru afi validat, sa nu fiti nevoiti sa faceti demersuri suplimentare.

Related posts

Unibet_468x60