Fortuna ofera un pariu fara risc la Mondiale

Fortuna ofera un pariu fara risc la Mondiale
Unibet_468x60

Fortuna este o alta casa de pariuri online care isi respecta clientii in perioada mondialelor. Special pe toata perioada, aceasta casa de pariuri ofera un pariu fara risc jucatorilor noi ce-si deschid un cont de pariuri sportive.

Promotia este disponibila pe pagina principala a celor de la Fortuna si este la vedere pentru toti jucatorii noi. Deschiderea contului se face in doar cateva minute, iar pentru a  beneficia de pariul fara risc in valoare de 300 ron, este in mod obligatoriu ca pariorul sa plaseze un pariu din partidele de la mondiale ce urmeaza sa se desfasoare cel putin in ziua deschiderii contului sau in zilele urmatoare.

Dupa deschiderea contului este nevoie de inceprea procedurii de verificare a identitaii, iar concomitent este necesara parcurgerea termenilor si conditiilor de validare in promotia oferita de Fortuna. Va urma efectuarea depunerii cu suma recomandata de promotie.

Cu banii depusi puteti merge in oferta de la mondiale sa plasati pariul fara risc. La acest pariu va trebuii sa aveti in vedere faptul ca trebuie sa aveti o cota de minim 1.50 in pariu fie el pre-meci sau live pentru a va califica pentru returnarea sumei daca acesta nu este castigator, avand in vedere ca asta inseamna pariu fara risc.

Related posts

Unibet_468x60