Ghid complet de pariere la peste 0.5 goluri

Unibet_468x60

Intelegem in totalitate. Aceasta este o optiune de pariere pe fotbal, care va avea atata putina atentie pentru pariori ca nici macar nu se sesizeaza de casele de pariuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca sansele de a se intampla sunt ridicate, ceea ce inseamna ca sansele de a veni la alegere vor fi dezamagitoare din toata inima. Intr-adevar ca o figura de pariuri, va puteti astepta sa vedeti in jur de 1/10 cote pe o optiune de pariere de peste 0,5 pe un meci.

Tot ceea ce pariul trebuie sa castige este un obiectiv. Asta e si ai succes. Dar obtinerea a ceva din aceasta optiune necesita in mod natural o miza mare care va fi in pericol. Daca aveti miza de 100 de  unitati stergeti de la optiunea unui joc care este foarte riscant doar pentru a obtine un profit de 10 unitati.

Dar contra-argumentul pentru asta ar fi ca este vorba despre o optiune de pariuri relativ sigura de a lua si de a sustine acest lucru, daca vom examina statisticile.

Dar cotele scazute ale optiunii, indiferent care va fi, vor descuraja pe jucatorii de pe piata si acest lucru este complet de inteles. Dar aceasta nu inseamna ca optiunile de peste 0,5 ar trebui respinse in totalitate si putem examina o strategie care implica optiunea. Este unul care este putin mai implicat decat sa stea in spate si sa astepte un meci pentru a se completa, pentru ca o modalitate de a aborda optiunea peste 0,5 goluri este sa va indreptati catre pietele in joc.

Ce poti sa faci este sa astepti pana cand jocul a inceput si apoi sa astepti, sa incerci sa citesti jocul si sa exploti toate oportunitatile care se prezinta. Pentru aceasta strategie, ne uitam mai ales la optiunile de a doua repriza in joc. Am mai atins acest lucru inainte, ca exista o frecventa ridicata de 0-0 remize la jumatatea timpului in meciuri si daca gasiti un meci care ajunge acolo, atunci acesta este de 45 de minute taiat din meciul general.

Cu cat mai mult timp un meci merge la 0-0, cu atat este mai probabil ca cotele de peste 0.5 goluri sa se deruleze. Daca puteti ajunge in ultima jumatate de ora dintr-un joc care este la 0-0 si apoi uitati-va la pret, atunci veti vedea diferenta de valoare. Castigurile de valoare sunt mai mari. Castigatorii de carti nu reactioneaza cu adevarat la modul in care se deschide un anumit joc, optiunile lor de pret se bazeaza pe cotele oferite de pre-meci si timpul scurs.

Related posts

Unibet_468x60