Goluri de aur la Betfair in fiecare final de saptamana

Unibet_468x60

Cum ar fi sa pariezi gratuit si sa ai sanse la un premiu de 1 milion de lei. Iti spunem noi, minunat. Cum mai toti pariorii cauta sa parieze si sa castige gratuit, va invitam sa va deschideti un cont de pariuri sportive pe Betfair. Aici in fiecare final de saptamana se desfasoara in prezent o competitie in care pariorii sunt invitati sa prezica scorurile corecte la 6 partide. Cine reuseste acest lucru castiga nu mai mult sau mai putin de 1 milion de lei.

Putem spune ca Betfair este intr-adevar o casa de pariuri online care vine in ajutorul clientilor cu promotii pline de beneficii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont care se face in mod gratuit si apoi sa asteptati momentul in care se activeaza meciurile pentru finalul de saptamana. Odata afisate aveti timp suficient sa va ganditi pentru a alege scorurile corecte care sa va aduca marele pot.

La aceasta competitie totul este gratuit si primiti pe mail notificari de la Betfiar in timp pentru a nu rata runda si eventualul castig. Nu aveti decat de castigat de la aceasta promotie, mai ales ca nu este nevoie sa efectuati in prealabil o depunere in cont.

Related posts

Unibet_468x60