Joaca slots pe Unibet si pleci in croaziera

Joaca slots pe Unibet si pleci in croaziera
Unibet_468x60

Suntem in luna mai si deja mirosul concediilor se simte in aer. Ce bine ar fi daca am si castiga o vacanta, mai bine zis o croaziera fara prea mare efort. Atunci e clar, ne jucam pe Unibet la cele 3 turnee de slots si poate avem sansa sa prindem una din croazierele puse la bataie in cele 3 saptamani de turnee la cele mai iubite jocuri de slots din Romania.

Nu-ti mai posvestim de faptul ca trebuie sa ai cont deschis pe Unibet ca suntem constienti ca vei face acest lucru daca doresti sa pleci in croaziera cat mai repede. Tot ce trebuie sa stii este ca sunt puse in joc 3 croaziere in cele 3 saptamani de turnee ce se vor desfasura. Va trebuii sa joci Book of Ra la primul turneu, Sizzling HOT Deluxe la turneul secundar si Lucky Ladyes Charm in ultima saptamana de turneu pentru a vedea daca prinzi o croaziera sau unul din zecile de premii in bani reali ce se ofera participantilor la turnee in functie de locul obtinut la finalul fiecarui turneu.

Supriza cea mare o vor avea jucatorii care fac rulajul cel mai mare pe parcursul fiecarui turneu deoarece ei vor fi desemnati castigatorii croazierelor.

Related posts

Unibet_468x60