Mondial cu rotiri gratuite pe Unibet

Mondial cu rotiri gratuite pe Unibet
Unibet_468x60

Pe toata perioada de desfasurare a Mondialului din Rusia, Unibet iti da cate 5 rotiri gratuite la fiecare meci. In total poti beneficia de 320 de rotiri gratuite care iti pot aduce castiguri fabuloase. Daca meciurile sunt palpitante si pauza poate fi palpitanta pentru ca poti castiga la jocul de slots de la Stardust premii in bani.

Aceasta campanie se adreseaza tuturor pariorilor fie ca detin sau nu cont de pariuri sportive la Uninet. Daca doresti sa traiesti lam maxim si pauzele meciurilor de la Campionatul Mondial, intra pe Unibet la promotii si identifica aceasta promotie. In cazul in care nu ai cont, iti poti creea unul in doar cateva minute si te poti bucura din plin de rotiri gratuite in fiecare pauza. Daca detii cont deja nu trebuie decat sa te autentifici de fiecaredata in pazua meciurilor de la mondial.

In ceea ce priveste castigurile provenite din rotirile gratuite, acestea se strag in balanta bonus si se supun termenilor si conditiilor de utilizre Unibet. In cazul acestei promotii banii bonus trebuie rulati de 25 de ori si in termen de 30 de zile de la creditarea in balanta bonus. In plus verificati sectiunea din termenii si conditiile promotiei pentru a vedea pe ce joc se vor rula banii bonus.

Related posts

Unibet_468x60