Mondialul de handbal pe Betano iti aduce cashback

Mondialul de handbal pe Betano iti aduce cashback
Unibet_468x60

Pana si handbalul este un sport de pe urma caruia puteti profita sa castigati un ban in plus din buzunarul caselor de pariu. In prezent pe Betano avem in desfasurare o promotie pe campionatul mondial de handbal. Aici veti primii un cashback de 25% din mizele plasate pana la echivalentul valorii de 100 ron. Misiunea este simpla la aceasta promotie: nu trenbuie decat sa pariati minim doua meciuri de handbal de la aceasta competitie la cote de cel putin 1.50 pe selectie. Pariati doua astfel de bilete cu mize de 20 de lei de pe contul vostru de Betano si veti avea banii in cont in cel mai scurt timp cu putinta indiferent de ce se va intampla cu pariurile plasate.

Promotia aceasta ce are cashback se adreseaza tuturor pariorilor, inclusiv celor ce nu detin un cont pe Betano, dar isi deschid unul nou cu acest prilej. Indiferent in care din cele doua situatii va aflati, este recomandat sa aveti disponibil in cont pentru a plasa cele doua pariuri sau in caz contrar sa alimentati contul cu sumele necesare participarii la promotie.

Din regulament este indicat sa retineti ce nu trebuie sa faceti pentru a vi se anula pariurile participante la promotie. Daca ati trecut cu brio de conditiile regulamentului, nu va ramane decat sa va bucurati de eventualele castiguri.

Related posts

Unibet_468x60