Pariaza meciul saptamanii pe Betfair pentru bonus de 25 ron

Pariaza meciul saptamanii pe Betfair pentru bonus de 25 ron
Unibet_468x60

In fiecare saptamana te poti bucura de un bonus in valoare de 25 ron oferit sub forma de free bet din partea Betfair daca pariezi la meciul saptamanii. Meciul saptamanii este de regula o partida considerata derby in unul din cele mai puternice campionate din lume. Cele mai multe meciuri pe care le veti vedea pe Betfair la meciul saptamanii sunt din campionatul englezesc si in speta din Premier League unde este cate un derby in fiecare saptamana sau etapa.

In calitate de parior daca vrei sa beneficiezi de aceasta promotie va trebuii sa detii un cont de pariuri sportive pe Betfair sa poti participa. In caz contrar va trebuii sa-ti deschizi un cont nou. Aceasta operatiune poate dura doar cateva minute si esti gata de meciul saptamanii. Dupa ce ai deschis contul sau ai intrat in contul deja existent, este necesar sa efectuezi o depunere in cont de minim 50 ron pentru a te califica in promotie. Aceasta suma va trebuii pariata pe o optiune de pariere disponibila la meciul saptamanii, optiune a carei cote trebuie sa fie de minim 1.50.

Odata ce ai plasat pariul si esti sigur ca ai respectat conditile de validare a promotiei, vei primii acel free bet despre care vorbeam mai sus. Acesta trebuie folosit ulterior pe un pariu combinat asa cum este specificat in regulamentul promotiei.

Related posts

Unibet_468x60