Pariaza pe orice la Israrel vs Romania si ai cota de 10

Pariaza pe orice la Israrel vs Romania si ai cota de 10
Unibet_468x60

Cota 10 este cea ca se invarte in jurul nationalei noastre la aproape orice promotie din ofertele caselor de pariuri. Spre exemplu promotia Netbet ce se adreseaza clientilor noi ofera o cota de 10 la orice tip de pariu plasati la partida Israel vs Romania, pariul putan fi live sau pre-live. Despre aceasta promotie putem spune ca este unica pe piata promnotilor oferite de casele de pariuri ce opereaza la noi.

Asemenea promotii nu trebuiesc ratate deoarece spre deosebire de alte promotii va ofera posibilitatea sa alegeti voi pe ce pariati, ne conditionadu-va spre semnele clasice sau doar cele de pe piata de goluri. Mecanizmul promotiei este unul simplu. Mai intai pariorii care nu detin cont pe Netbet isi vor deschide unul cu mentionarea codului promotional “COTA 10”, rolul acestuia fiind de a activa promotia pe contul nou deschis. Dupa deschiderea contului va recomandam sa cititi cu atentie regulamentul de participare pentru a nu avea probleme cu validarea pariului plasat.

Depunerea este necesare pentru a avea disponibil in cont sa plasati pariul pe cota de 10. Studiati cu atentie modalitatile de depunere si alegeti pe cea care va este la indemana, iar apoi depuneti cel putin suma care va trebuie sa pariati pe promotie.

Related posts

Unibet_468x60