Pariaza pe Unibet 3 meciuri si ai profit suplimentar

Pariaza pe Unibet 3 meciuri si ai profit suplimentar
Unibet_468x60

Unibet este prima casa de pariuri online ce ofera profit suplimentar cu doar 3 selectii pe bilet. Profitul nu este unul modic, el fiind de 30% pentru doar 3 selectii alese de fiecare parior care se inscrie si participa la aceasta promotie.

Unibet ofera acest profit de 30% tuturor pariorilor ce decid sa parieze 3 evenimente din Liga 1 a fiecarei etape, insemnand ca va puteti alege partide de vineri seara pana luni seara, dar important este sa fie 3 pe biletul de pariere. Spre deosebire de alte promotii, aici poti face cate bilete vrei, dar sa ai grija la cota minima a selectiei sa fie de 1.20. Ai mai multe bilete, ai mai multe castiguri cu profit marit. Miza minima pe care o poti pune este de 10 ron, iar cea maxima de 100 ron. In fiecare runda de Liga 1 poti castiga pana la 5000 ron din profit marit, totul depinde de inspiratia fiecaruia.

Aceasta promotie marca Unibet se adreseaza tuturor pariorilor care vor sa se inscrie, indiferent ca sunt sau nu detinatori de cont. Cei care nu au cont vor mai parcurge suplimentar etapele de deschidere a contului la aceasta casa de pariuri si jocuri de noroc online.

Recomandarea redactiei este sa cititi de cate ori va este necesar regulamentul de participare pentru a nu intampina dificultati in validarea pariurilor in promotie.

Related posts

Unibet_468x60