Pariu fara risc pe Betfair la Exchange

Pariu fara risc pe Betfair la Exchange
Unibet_468x60

Betfair te invita sa vezi pariurile si sub o alta forma pe sectiunea de Exchange. Aceasta sectiune te pune practic in locul casei de pariuri. Aici ai posibilitatea sa fi tu casa de pariuri pentru alti pariori. Acest lucru este simplu si se face prin optiunea de lay care se afla disponibila sub fiecare tip de pariu si la orice partida din oferta. De obicei aceste cote de tip lay sunt pe fundal roz.

Cu toate ca joci rolul casei de pariuri sa nu crezi ca vei iesii mereu castigator, deoarece pariorii castiga si ei cand anticipeaza corect ceea ce plaseaza pe talonul de pariere. In acest caz Betfair vine in sprijinul tau cu un pariu fara risc la deschiderea unui cont direct pe aceasta sectiunea a site-ului. Pariul fara risc va consta in returnarea mizei plasate in anumite conditii specificate in regulamentul promotiei cu pariul fara risc.

Betfair da aceasta posibilitate pariurilor noi cat si celor existenti la ei, atata timp ca pariul plasat are o miza minima de 25 ron si nu depaseste un maxim specificat in termenii si conditiile promotiei. Returnarea mizei se face daca pierzi cel putin un eveniment de pe talonul de pairere care l-ai facut imediat dupa ce te-ai inregistrat sau autentficat de pe pagina promotiei.

Related posts

Unibet_468x60