Prinde la Betfair o cota de 25 la partida Diavolilor Rosii

Prinde la Betfair o cota de 25 la partida Diavolilor Rosii
Unibet_468x60

Echipa Diavolilor Rosii este una dintre cele mai apreciate din fotbalul englezesc. Ei au multi fani peste tot in lume, dar si multi pariori care se bazeaza pe performantele lor. De data aceasta, mai precis in etapa din acest final de saptamana, performanta Diavolilor Rosii este resplatita pe Betfair cu o cota de 25. Cota de 25 se acorda daca se marcheaza cel putin un gol in partida acestora indiferent cine va fi castigatoare la final.

Pariorii care simt acest aspect sunt invitati sa-si deschida un cont de pariuri sportive pe Betfair si sa plaseze din oferta de pariere ca vor fi peste 0.5 goluri la aceasta partida. Contul se va deschide cu mentionarea codului promotional ZFBNFJ. Codul trebuie sa fie mentionat neaparat pe formularul de inregistrare si are rolul de activare a cote de 25 pe piata de goluri disponibila la aceasta partida.

Va urma apoi efectuarea depunerii care sa acopere suma minima necesara pentru plasarea pariului in cauza. Daca plasati o miza mai mare decat cea recomandata, doar cea mentionata in regulament se caluculeaza la cota de 25. In cazul in care pariul plasta este castigator, miza va este returnata cash, iar castigul sub forma de bonus. Partea bonus de castig trebuie rulata o singura data pentru a se transforma in cash.

Related posts

Unibet_468x60