Prinde o cota de 10 la Madrid

Prinde o cota de 10 la Madrid
Unibet_468x60

Returul dintre Real Madrid si Juventus se anunta infernal. Ar fi pacat sa-l ratati mai ales ca se ofera din partea Netbet cota de 10 la orice selectie de pariu pre-meci sau live alegeti la aceasta partida. Practic orice pariati la acest meci pe o cota ce respecta conditiile din regulament va aduce un castig de 10 ori miza pariata.

Aceasta oferta se adreseaza in mod exclusiv pariorilor ce nu au cont pe Netbet si doresc sa-si deschida cu acest prilej. Doritorii trebuie sa acceseze pagina promotiei si sa se intregistreze folosind codul promotional “COTA10”. Rolul codului este acela de a activa in oferta de pe contul nou deschiz cota de 10 la orice tip de pariu disponibil la partida Realului ce indeplineste criteriile din regulamentul promotiei.

Dupa ce a-ti trecut de aceasta etapa este recomandat sa mai cititi inca odata regulamentul promotiei si sa efectuati prima depunere de asa natura incat sa acopere si miza maxima ce se poate paria pe aceasta partida. Ulterior depunerii mergeti la oferta si plasati pariul la cota 10 pre-meci sau daca pariati live asteptati sa inceapa partida si apoi plasati un pariu care va este convenabil.

Partea buna este ca indiferent de rezultat veti primii dublul mizei sub forma de bonus.

Related posts

Unibet_468x60