Profit crescut la meciul saptamanii pe Unibet

Profit crescut la meciul saptamanii pe Unibet
Unibet_468x60

Unibet mai adauga o promotie noua venita sa intampine nevoile pariorilor. Incepand din acest sezon a introdus un meci pe saptamana care de regula este selectat din partidele de la finalul saptamanii, acesta avand un profit crescut cu 25% daca este pariat de jucator.
Fiind o promotie marca Unibet, este necesara respectarea unui minim de conditii pentru validare si obtinere de profit crescut.
In primul rand trebuie indentificata promotia si optat pentru aceasta prin apasarea butonului “pariaza acum”. In functie de cine doreste sa participe la promotie veti fi directionati catre autentificare in cont sau inregistrare pentru deschiderea unui cont nou de pariuri sportive pe Unibet.
In ambele cazuri daca procedati corect si conform cu regulamentul de participare, veti fi inscrisi in promotie.
Dupa autentificare va urma o etapa in care in functie de statutul pe Unibet poate fi depunere in cont sau verificare de fonduri pentru a fi suficiente plasarii pariului cu profit marit.
In orice caz va trebuii sa aveti in cont disponibila o suma de 125 ron, adica miza maxima ce se poate plasa pe pariul cu crestere de 25% a profitului de pe biletul de pariere.
Toate detaliile si modalitatea de a plasa pariul corect se regasesc pe Unibet la sectiunea promotii.

Related posts

Unibet_468x60