Retur Champions League la superlativ

Retur Champions League la superlativ
Unibet_468x60

Vrei sa prinzi o cota de 10 repede si usor. Nu mai sta mult pe ganduri si pariaza pe Netbet la retururile semifinalelor Champions League din acest sezon si vei prinde o cota de 10 la orice selectie pariezi. Pentru ca azi 1 mai 2018 se va desfasura primul retur al semifinalelor din sezonul 2017-2018 veti avea parte de o cota de 10 la orice selecte de la partida alegeti fie ca este la goluri, cartonase, cornere sau o alta selectie care va place si va este la indemana.

Doritorii trebuie sa isi deschida un cont nou de pariuri pe Netbet si sa mentioneze pe formularul de intregistrare codul “COTA10” pentru a activa selectiile la cota mentionata. Apoi va trebuii sa efectuati o prima depunere in cont pentru a avea disponibil suficient sa pariati selectia la cota de 10 dorita, deoarece una singura veti putea alege. Miza care se poate paria in acest caz este de 50 ron pe selectia respectiva, selectia putand fi pre-meci sau live. Poti alege orice cota din oferta pentru semifinala din acessta seara, iar daca pariul este castigator vei fi platit in bani reali la cota normala, iar diferenta va merge in balanta bonus, de unde trebuie rulata pe cote de 1.60 si de 4 ori pentru a se transfera in balanta rela.

Totusi daca nu va iese pariul veti primii bonus dublu miza pariata. Acest bonus se va supune termenilor si conditiilor generale de rulaj care poti fi difeite fata de cele din promotie.

Related posts

Unibet_468x60