Sloturile lui Mos Craciun sunt pe Betano

Sloturile lui Mos Craciun sunt pe Betano
Unibet_468x60

Mos Craciun vine de data aceasta direct pe Betano pentru pasionatii jocurilor de casino. Intra pe Betano si convingete de premiile superbe pe care le aduce campania de slots a lui Mos Craciun. Numai putin de 100.000 lei sunt premiile care te asteapta in marea finala ce isi va afla castigatorul in ziua de Craciu.

Promotia este valabila din data de 15 decembrie si se adreseaza atat jucatorilor care detin un cont de Betano, dar si celor ce sunt atrasi de aceasta campanie si isi deschid un cont nou in doar cateva minute si intra in febra competitiei. Odata ce participantii se inscriu, le revine sarcina sa citeasca cu mare atentie ce au de facut pentru a duce la bun sfarsit campania si de a putea participa la tragerea la sorti.

Jocuri de slots precum Starburst, Wild Wild West, Guns n Roses, Gonzo´s Quest si multe altele intra in competitie. Mai exact poti juca orice joc doresti din gama NetEnt. La oricare din aceste jocuri trebuie sa joci cal putin 200 de runde pe o miza minima de 2.5 lei. Dupa cele 200 de rotiri la miza specificata esti automat inscris in faza finala care incepe din data de 25 decembrie, iar castigatorii finali vor fi anuntati abia la inceputul lunii ianuarie 2019.

Related posts

Unibet_468x60