Trucuri si ponturi la pariurile din baschet si handbal

Trucuri si ponturi la pariurile din baschet si handbal
Unibet_468x60

Mi-am dat seama ca in fotbal sunt multe surprize. Am pariat, de obicei, numai jocuri din Liga Campionilor (preferate). In ligile interne, pariez si pe “nume mari” Barca, Real, Man Utd, Chelsea, …. daca nu reusesc nici unul dintre ei sa merg cu mize mai mari pe ei in urmatorul joc.

Cei mai mulți bani castig pe handbal si baschet. Handbal Bundesliga & Asobal. Baschet ACB & Liga Adriatica & NBA.

Handbalul este pentru mine cel mai profitabil sport. Biletele au handicapuri diferite. Este foarte bun pentru pariurile live. (goluri totale, in cazul in care echipa favorita incepe rau … cotele cresc mai repede decat in ​​fotbal si baschet)

In handbal trebuie sa aveți informații despre jocuri. Uneori echipele “mari” au la sfarsitul saptamanii jocuri EuroCups. Asta este + pentru echipa deplasata daca descoperiți un handicap mare. (in majoritatea echipelor de chei se folosesc doar pentru a castiga jocul confortabil si pentru a nu distruge cealalta echipa) Totul aici este ca trebuie sa gasesti cel mai mare handicap. (de obicei, Nordicbet are cele mai mari cote si le recomand tuturor utilizatorilor care pariaza pe handbal – cele mai mari cote pe 3way *, cu excepția cazului in care echipa este “totala” favorita (atunci ciudat va fi foarte scazut); se dau foarte repede, de multe ori casele mele locale fac o greseala pe Handicaps si o folosesc in favoarea mea.

De asemenea, pe bookie Cashpoint poți sa gasesti intr-o buna zi ceva bun HC (citeste greseala mica)) Daca pariezi live pe handbal doar iți spun ca daca e pe jumatate numarul scazut de goluri totale este sansa foarte mare ca in a doua repriza sa sa inscrie cel puțin 5 goluri decat in ​​prima repriza. Exemplu daca HT este 13:12 bookie va oferi 52,5 totaluri (aproximativ 75-80% se termina)

Recomand, de asemenea, un mic truc in NHL. Daca sunteți sigur ca echipa dvs. va castiga in timp regulamentar, pariați jumatate din profit pe castig -1,5. (de exemplu, daca pariați 100 € la 1,9 50% este 45 € pentru -1,5 bookie ofera 2,8 – 45 € * 2,8) In 99% din jocurile pierdute echipele sunt trage golie la sfarsit daca pierde pentru un scop.

Related posts

Unibet_468x60