Turneul campionilor de sloturi la Vlad Cazino

Turneul campionilor de sloturi la Vlad Cazino
Unibet_468x60

Esti in cautarea unei experiente unice la jocurile de slots pentru ca esti plictisit de vechile tale sloturi unde ai meru parte de aceiasi monotonie zilnica. Te invitam sa participi la turneul de sloturi oferit de Vlad Cazino. In urma acestui turneu poti devenii chiar un campion la sloturi pentru ca Vlad Cazino te face unul.

Turneul campionilor de sloturi este un nou pachet de bun venit oferit de Vlad Casino. Turneul se desfasoara in fiecare zi de luni si poti participa la maxim 4 astfel de turnee. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la acestee turnee care te vor face campion, este sa efectuezi o depunere in ficare zi din saptamana cand este disponibil acest turneu. Depunerea trebuie sa corespunda cu regulamentul de participare la promotie si sa fie efectuata pana in ora limita de pornire a turneului.

Fiecare turneu ofera premii in bani reali participantilor in functie de locul ocupat in clasament la finele sesiunii de participare. In total la fiecare turneu se pot castiga premii in valoare de 1000 ron daca te aflii printre primii 20 de jucatori la finele acestuia. Grila cu premii o gasesti pe pagina promotiei si vei sti in permanenta care este preimiul ce-l poti castiga.

Related posts

Unibet_468x60