Unibet iti ofera pariuri gratuite

Unibet iti ofera pariuri gratuite
Unibet_468x60

Sa nu va para rau ca s-a terminat Campionatul Mondial, deoarece Unibet va ofera pariuri gratuite timp de 3 saptamani dupa deoarece incepe febra pre-calificarii in faza grupele la Champions League si Europa League. Asadar nu aveti timp sa va deconectati de la febra pariurilor si ramaneti conectati pentru premii in valoare totala de 180.000 ron. In fiecare saptamana incepand cu aceasta se vor acorda premii in valoare de 60.000 ron. Aceste premii se vor acorda la 100 de jucatori norocosi ce vor fi selectati prin tragere la sorti daca vor indeplinii cumulativ o serie de criterii.

Pana la indeplinirea criteriilor de eligibilitate participantii ar trebuii sa aiba cont deschis pe Unibet. Dupa deschiderea contului este necesara efetuarea primei depuneri si efectuarea verificarii identitatii. Dupa ce ati trecut de acesti doi pasi initiali va trebuii sa optati pentru participarea la promotie prin accesare pe site-ul Unibet a sectiunii dedicate promotiilor ce se adreseaza clientilor existenti, dar si potentiali. Cand identificati promotia in cauza va trebuii sa apasati butonul galben de autentificare pentru a opta.

La final trebuie sa indepliniti si urmatoarele criterii pentru ca pariurile plasate de voi sa fie eligibile pentru tragerea la sorti:

  • cota minima a selectiei sa fie 1.40
  • sa pariati minim 30 ron pe saptamana

Related posts

Unibet_468x60