Unibet ofera pariuri gratuite pentru Cupa Mondiala

Unibet ofera pariuri gratuite pentru Cupa Mondiala
Unibet_468x60

Pariorii constinciosi stiu ca se apropie Cupa Mondiala si incep sa-si faca un buget de pariere cat mai solid cu putina pentru a putea sustine eventuale pariuri la toate meciurile ce se vor desfasura pe parcursul acestei competitii. Ce e drept nu toti pariorii isi pot face bugetul dorit, de aceea Unibet s-a gandit sa ofere pariuri gratuite penrtu Cupa Mondiala tuturor pariorilor care se inscriu intr-o promotie special dedicata acestui scop.

In cele 50 de zile care au mai ramas pana la desfasurarea Cupei Mondiale mai sunt inca partide foarte interesante in campionatele interne la care se poate paria pentru a castiga pariuri gratuite ce se pot folosii pe parcursul desfasurarii competitiei mai sus mentionate. Pariurile gratuite pe care le poate obtine fiecare participant la promotie sunt in numar de 5, iar valoarea acestora depinde de miza pe care o pariza fiecare jucator in parte pentru obtinerea lor. Valorile pariurilor gratuite sunt:

1. 10 ron – la 30 ron pariati

2. 30 ron – la 60 ron pariati

3. 60 ron – la peste 120 ron pariati.

Valorile de mai sus se acorda pe fiecare pariu gratuit din cele 5 maxim disponibile pe jucator participant la promotie.

Daca biletele plasate pentru castigarea pariurilor gratuite sunt castigatoare tot veti primii pariul gratuit pentru care acesta a fost plasat.

Related posts

Unibet_468x60