Unibet ofera premii fabuloase la Wimblendon

Unibet ofera premii fabuloase la Wimblendon
Unibet_468x60

Unibet te tine aproape si mai adauga un turneu cu premii fabuloase, dar de data este vorba despre tenis. Stilul turneului este asemanator cu cel in desfasurare in prezent pe Campionatul Mondial din Rusia.

Mecanismul promotiei este unul simplu, nu ai altceva de facut decat sa pariezi pe cat mai multe partide de tenis ce se desfasoara in cadrul turneului de Grand Slam de la Wimblendon, atat la masculin cat si la feminin. Cu cat pariezi la mai multe partide cu atat ai sanse sa acumulezi mai multe puncte in clasamentul general. Premiile totale ale turneului sunt in valoar de 250.000 de ron si sunt bani reali ce se vor credita in cont. Adica pot fi retrasi fara sa fie nevoie de un rulaj in prealabil.

Campania cu premii mari la Wimblendon si oferita de Unibet este disponibila tuturor pariorilor indiferent ca detin sau nu cont de pariuri sportive la aceasta casa online de pariuri sportive si jocuri de noroc. In ceea ce priveste procedurile de participare, acestea sunt descrise foarte clar pe pagina promotiei, oferindu-se chiar si exemple de cum se pot acumula mai avantajos puncte in clasamentul general al competitiei. Cu cat plasati mai multe pariuri la turneul de la Wimblendon, cu atat va cresteti  mai mult sansele sa prindeti un loc in primii 100 participanti care primesc premii in bani pornind de la 300 ron direct in portofelul principal.

Related posts

Unibet_468x60