Unibet te duce la US OPEN cu pariuri live

Unibet te duce la US OPEN cu pariuri live
Unibet_468x60

Unibet ramane liderul bardurilor de pariuri sportive disponibile pe piata din Romania. Practic nu prea exista competitie majora sau minora la care Unibet sa nu fie prezenta si sa nu ofera bonusuri si promotii speciale pariorilor fie ei deja membri lor sau clienti noi.

Special la aceasta editie de US OPEN, Unibet va ofera in acelasi timp pariuri live si posibilitatea de a vedea transmisiunile live de la partidele de tenis masculin sau feminin care te intereseaza in mod direct. Daca iti place tenisul si esti interesat de aceasta campanie promotionala oferita de aceasta casa de pariuri online, te invitam pe pagina promotiei sa apesi butonul de autentificare pentru a opta.

Fiind o campanie ea, este dotata si cu premii pentru participanti. La final sa va intocmii un clasament genral, iar pariorii clasati in zona premiilor vor fi recompensati in baza punctelor acumulate. Punctele se acumuleza, in mod evident prin plasarea de pariuri live sau pre-live la partidele US OPEN. Cota minina ce trebuie pariata pentru a va adunce puncte este de 1.40 pe selectie. Punctele se pot dubla atunci cand pariezi de pe telefonul mobil.

Incrie-te cat mai repede la aceasta campanie Unibet pentru a benefica de cat mai multe partide de unde poti sa aduni puncte in clasamentul general. Vor fi premiati cu bani reali primii 50 de participanti la campanie.

Related posts

Unibet_468x60