Unibet ti-a pregatit pariuri gratuite pe marcatori

Unibet ti-a pregatit pariuri gratuite pe marcatori
Unibet_468x60

Ce poate fi mai frumos decat sa pariezi si sa primeti pariuri gratis. Unibet se gandeste din nou la jucatorii sai se le ofera cate un pariu gratuit de fiecaredata cand marcatorul preferat inscrie cel putin doua goluri intr-un singur meci. Slava domnului ca nu sunt putin acei jucatori care pot face astfel de faze si iti pot aduce cel putin un pariu gratuit la fiecare meci pe care-l joaca.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti-va marcatorul preferat din Premier League in sezonul 2018-2019 si plaseza un pariu de 150 ron ca el va fi golgeterul Angliei. De fiecare data cand marcatorul selecta de tine va marca intr-un meci minim 2 goluri vei primii de la Unibet cate un pariu gratuit in valoare de 30 ron. Daca jucatorul ales de tine va marca un hattrick, atunci Unibet iti da un pariu gratuit de 60 ron. Iata cat de simplu poti face rost de bani pentru pariuri sprotive cand joci la aceasta casa de pariui online.

Unibet iti ofera aceasta posibilitate si daca esti client nou. Mai intai iti deschizi contul si-ti faci verificarea identitaii. Apoi faci o depunere cat sa-ti ajunga pentru a plasa pariul pe marcatorul preferat. Nu-ti mai ramane decat sa asteti sa marcheze de cat mai multe ori cate doua goluri si te vei umple de pariuri gratuite.

Related posts

Unibet_468x60