3000 de ron de la Sportingbet fara depunere

3000 de ron de la Sportingbet fara depunere
Unibet_468x60

Sportingbet da lovitura pe acest final de an in materie de promotii oferite pariorilor. Poate nu va vine sa credeti, dar sportingbet ofera pana la 3000 ron fara depunere, iar pariorii nici nu trebuie sa efectueze macar un pariu pe bani reali. Singurul lucru pe care Sportingbet il cere este sa oferiti cat mai multe predictii corecte pentru cele 12 partide atent selectate de la finele fiecarei saptamani.

Asadar, cu doar 12 predictii aveti sansa sa puneti mana pe 3000 de ron in contul de Sportingbet fara niciun fel de depunere. Inca odata subliniem faptul ca este o promotie gratuita si se poate inscrie in aceasta inclusiv un parior care inca nu detine un cont de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri online. Mai mult chiar promotia este disponibila si pentru aplicatia de mobil in aceleasi conditii. Depinde de fiecare dintre voi daca vrea sa ia sau nu un premiu de 3000 de ron fara sa depuna sau sa plaseze un pariu cu miza.

Fiind 12 predictii ce trebuiesc intuite corect, Sportingbet va incurajeaza si va ofera castiguri sub forma de freebet inca de la 8 predictii ghicite, iar marele premiu de 3000 ron care este cash si nu freebet este pentru numarul maxim de predictii. Totul este usor de prezis fiind doar pariuri pre-meci pe semnele clasice 1, X sau 2.

Related posts

Unibet_468x60