Mici trucuri de pariere pe baschet si handbal

Mici trucuri de pariere pe baschet si handbal
Unibet_468x60

Mi-am dat seama ca in fotbal sunt multe surprize. De obicei, pariez doar la jocurile Ligii Campionilor (la favorite). In ligile interne pariez si pe „nume mari” Barca, Real, Man Utd, Chelsea,…. Daca nu reusesc vreunul dintre ei, ma duc cu mize mai mari la ei in urmatorul joc.

Castig cei mai multi bani din handbal si baschet. Handund Bundesliga & Asobal. Baschet ACB & liga Adriatica & NBA.

Handbalul este pentru mine cel mai profitabil sport. Rezervarile au diferite handicapuri. Este foarte bun pentru pariuri live. (goluri totale, daca echipa favorita incepe prost … sansele cresc mai repede decat in ​​fotbal si baschet)

In handbal trebuie sa aveti informatii proaspete despre jocuri. Uneori, echipele „mari” au la sfarsit de saptamana jocuri EuroCups. Acesta este + pentru echipa din afara, daca gasiti un handicap mare. (in cele mai multe echipe cheile sunt de acord doar pentru a castiga jocul confortabil si nu distruge cealalta echipa) Tot aici este ca trebuie doar sa gasesti Handicapul cel mai inalt. (obisnuit Nordicbet are cele mai mari sanse si le recomand tuturor utilizatorilor care pariaza pe handbal – cele mai mari cote pe 3way *, cu exceptia cazului in care echipa este favorita „totala” (atunci ciudat va fi foarte scazut), Bwin are si cote solide, dar si ele scad foarte repede, de multe ori bookie-ul meu local face unele greseli la Handicaps si o folosesc in favoarea mea.

De asemenea, pe Bookie Cashpoint poti gasi intr-o zi cateva HC bune (citeste o mica greseala)) Daca pariezi live pe handbal len, iti spun ca daca este la jumatatea numarului scazut de goluri totale, este foarte mare sansa ca in a doua jumatate fi marcat cu cel putin 5 goluri in plus decat in ​​prima repriza. Exemplu daca HT este 13:12 bookie va oferi 52,5 total (aproximativ 75-80% jocuri se termina)

Recomand si cateva mici trucuri in NHL. Daca sunteti sigur ca echipa dvs. va castiga in timp regulat, pariati jumatate din profit pe castig -1,5. (ex. daca pariati 100 € pe 1,9 50% este de 45 €. pentru -1,5 oferte de bookie 2,8 – 45 € * 2.8) In 99% din jocurile care pierd echipele se trag de golie la sfarsit, daca pierd pentru un un scop.

Related posts

Unibet_468x60