Betano ofera un full bet la Super Bowl

Betano ofera un full bet la Super Bowl
Unibet_468x60

Betano vine cu o promotie care se intalneste mai rar in zona pariurilor sportive. Promotia este unica prin sportul pe care trebuie sa pariati pentru a beneficia de un full bet din partea acestei case de pariuri. Full bet-ul este denumirea pe care Betano o are pentru pariurile gratuite pe care le ofera membrilor sai.

Full bet-ul acestei promotii Betano se acorda pariorilor ce vor plasa pana pe data de 4 februarie 2019 doua pariuri a cate 10 ron fiecare pe doua cote disponibile in doua piete diferite ale finalei Super Bowl de la disciplina sportiva fotabal americam. Cotele respective trebuie sa aiba o valoare minima de 1.60 astfel incat cele doua pariuri sa fie validate, iar voi sa beneficiati de acel full bet oferit de Betano.

Aceasta promotie se adreseaza tuturor pariorilor. Cei ce nu detin un cont de pariuri sportive pe Betano si doresc sa participe la aceasta promotie vor trece mai inati prin procesul de deschidere a unui cont nou, precum si efectuarea primei depuneri cu o valoare care sa includa mizele ce trebuiesc pariate in cadrul promotiei in cauza.

Pariorii vor trebuii sa fie atenti la cel fel de pariu plaseaza astfel incat acesta sa nu fie in contradictoriu cu un alt pariu din cadrul promotie, sau sa foloseasca functia de cash out, cazuri in care full bet-ul este pierdut si participarea anulata.

Related posts

Unibet_468x60