Pariurile speciale nu sunt disponibile mereu la agentii

Pariurile speciale nu sunt disponibile mereu la agentii
Unibet_468x60

Acest tip de pariuri este un concurs de pronosticuri organizat de Diverse case de pariuri care se desfasoara zilnic . Astfel, sunt alese 6 meciuri de fotbal, meciuri echilibrate, la care se ofera cota de 2, 80 pentru fiecare pronostic de tipul 1×2. Pariorul trebuie sa joace un bilet simplu care trebuie sa contina cate un pronostic de la fiecare din cel 6 meciuri stabilite. Miza pariului este de doar 1 RON, castigul find de aproape 500 RON, daca se joaca on line si un pic mai mic, daca biletul este plasat intr-o agentie stradala . Castigator va fi biletul pe care toate  cele 6 meciuri sunt corecte, iar in caz contrar nu veti castiga nimic.

Acum se pune si intrebarea daca acest tip de pariu este profitabil. Raspunsul este si da si nu, in functie de ce anume jucati.

In primul rand, este vorba despre castig. Un pariu care are cote de 2,80/2,80/2,80 are un payout de aproape 92 %, ceea ce este undeva la un nivel mediu.

Pe de alta parte, este si un avantaj. Se spune ca fiecare pariu are o probabilitate de castig de 1/3, dar nu este obligatoriu sa fie asa. Sunt oferite cote echilibrate pentru acest tip de pariu , dar acest lucru nu inseamna ca cele 3 rezultate ale unui meci au sanse egale de reusita. Pot sa fie meciuri echilibtrate, dar asta nu inseamna ca nu exista o valoare in anumite pariuri.

De jucat multe x-uri nu prea se merita, pentru ca o cota de 2, 80 pentru un rezultat de egalitate este destul de mica, iar cote mai bune vom gasi la alte agentii. Totusi, daca pe bilet sunt adaugate 1-2 rezultate de egalitate, atunci este in regula. Daca vorbim despre cote pentru victoria gazdelor sau a oapsetilor, cu siguranta ca la Diverse case de pariuri se vor gasi cote mai bune decat la alte agentii.

Sunt si strategii de joc pentru acest tip de pariu:

-alegeti 3 meciuri la care sa jucati toate cele 3 variante, lucru care se traduce in 27 de variante.

-puteti alege o schema cu un anumit numar de rezultate identice-alegeti o varianta cat mai realista-3 victorii ale gazdelor, 2 x-uri si o victorie a oaspetilor.

-strategia combinatiilor cu sanse duble-la fiecare meci se aleg 2 rezultate posibile, ceva in genul sansei duble.

Related posts

Unibet_468x60