Joaca responsabil

Pariurile sportive pot fi un mod minunat de a mai scapa de stresul cotidian si pot aduce gramul de adrenalina de care aveti nevoie. In plus pariurile sportive implica si o latura baneasca sau mai bine zis castigul de care poti beneficia de pe urma unui pariu prezis corect. Adunand toate acestea putem descoperii pariurile ca fiind si o sursa de venit daca sunteti inspirat in alegeri.

Tot timpul trebuie sa fiti constienti ca pariurile reprezinta si un joc de noroc, ceea ce inseamna cu veti castiga de fiecare data cand jucati. Variatia dintre castig si pierdere va pot implica emotional si uneori creea starea de disperare si dorinta de a recupera mai ales cand pierdeti. Foarte important este modul cum gestionati aceste pierderi intrucat ele pot duce la dezechilibre in viata voastra personala si de familie.

Subiectul pariuri sportive este unul delicat si de multe ori se intampla ca odata ce a-ti simtit gustul acestui sport sa va fie greu sa va lasati de el. Fiind o activitate ce implica si bani reali care puteau lua si alta directie trebuie sa va stabiliti anumite reguli pentru a nu ajunge la consecinte grave pentru dumeavoastra si cei apropiati. In alta ordine de idei vrem sa intelegeti ca la pariuri sportive, fiind un punct sensibil la cei ce le practica, este bine sa jucati responsabil.

Ce inseamna sa jucati responsabil va putem explica noi pe scurt in cateva idei ce trebuie sa le puneti in practica pentru a nu va afecta echilibrul vostru mintal:

– Cel mai important este sa stabiliti o suma maxima pe un interval de timp pe care s-o alocati acestei activitati si sub nicio forma sa nu o depasiti. Cand se termina intervalul de timp faceti consatatarile de rigoare si vedeti daca veti aloca aceiasi suna, sau de preferat una mai mica

– Incercati si reusiti sa va stapaniti emotional atunci cand pierdeti si dorinta de recuperare va domina. Controland aceste stari reusiti sa nu va abatei inclusiv de la prima regula.

– Cand aveti perioade prelungite de pierderi este bine sa luati o pauza cat considerati ca va este necesara pentru a nu adancii pierderile si a nu incalca regulile din setul pe care vi-l propuneti fiecare.

– Inca de la primul pariu plasat incercati sa va tineti o evidenta a sumelor pariate si sa va faceti statistici in privinta pierderilor si castigurilor.

– Analizati-va cu atentie stilul de joc si mizele plasate, apoi incercati sa gasiti sisteme de joc ce va permit sa pierdeti controlat si inevitabil sa jucati responsabil

– Trebuie sa fiti constienti ca la pariuri sportive mai mult pierdeti decat castigati (dupa caz) si sa acceptati acest aspect, fiind foarte putini pariori care sunt norocosi si castiga constant

– Priviti pariurile sportive ca pe o activitate de agrement sau ca pe un hobby in care se investesc bani reali, bucurandu-va de eventualele castiguri.

Reusita in a juca responsabil depinde doar de voi si un prim pas il puteti face daca reusiti sa nu va abateti cel putin de la sfaturile noastre, dar puteti sa intreprindeti si alte actiuni care sa va ajute in acest scop, in afara de cele 7 idei primite de la noi.

Este posibil ca printre voi sa existe si pariori care sa nu se poata stapanii, iar in acest sens, casele de pariuri, in special cele din mediul online au parteneriate cu programe ce va invata cum sa pariati responsabil. Sfatul nostru este ca la orice casa jucati sa consultati si sectiunea din regulament dedicata jocului responsabil inainte de a incepe sa pariati. Daca nu reusiti sub nicio forma sa va autocontrolati ar fi bine sa cosultati si un specialist in domeniul psihologic care va poate indruma sa ajungeti pe drumul cel bun si sa jucati responsabil.