La Circus ai un pariu fara risc la derby-ul Olandei

La Circus ai un pariu fara risc la derby-ul Olandei
Unibet_468x60

Cand plasezi un pariu ai mereu teama de a pierde miza deoarece asa sunt pariurile, ele sunt un risc pe care ni-l asumam. Casele de pariuri insa ne ajuta sa ne diminuam aceasta teama prin intermediul pariurilor fara risc. Ce inseamna mai excat acest aspect: plasam un pariu cu o anume miza recomandata si stam linistiti indiferent de rezultat deoarece banii pariati nu-i vom pierde, chiar mai mult vom avea ocazia sa-i mai pariem inca odata.

Cine doreste un pariu fara risc poate prinde la derby-ul Olandei care va fi la finele acestei saptamani si se va disputa intre PSV si Ajax Amsterdam. Toti pariorii care vor plasa un pariu de tipul 1, x sau 2 la aceasta partida din contul de Circus vor primii din partea acestei case de pariuri online un paric fara risc de o valoare echivalenta cu miza pariata. Miza minima ca pariul sa fie eligibil este de 25 ron si poate ajunge pana la un maxim de 100 ron. Daca pariul pre-meci plasat de voi este necastigator, iar ambele echipe au marcat aveti in cont banii bonus.

Doritorii se pot inscrie pe Circus sau se pot autentifica, in functie de situatie. In ambele cazuri va trebuii sa aveti disponibil in cont pentru a plasa pariul.

Related posts

Unibet_468x60